Dark Times [RPG]

 :: Algemeen :: OOC :: Promoting

Ga naar beneden

Dark Times [RPG]

Bericht van Diana op do mei 09, 2013 8:27 pm

1618, in het land Akaenas. Een land waarvan de bewoners zes verschillende wezens waren. Een land waar iedereen gelukkig was en er vrede heerste. Dit alles veranderde toen de koningin beviel van een tweeling. De oudste was een jongen, de jongste was een meisje. Echter was dit tweetal niet normaal. Ze waren geen wezens noch mensen. Het waren goden, de “geschenken” van het heelal. Samen, wanneer ze ouder waren, zouden ze gaan heersen over Akaenas. Ze zouden zorgden dat de wereld in vrede bleef. Het volk geloofde heilig in het tweetal.
Maar naarmate de kinderen ouder werden, ontstond er steeds meer gezeur tussen de twee. Tyrion wou dat iedereen zo leefde zoals nu, vredig, gelukkig. Terwijl Shanaris juist in oorlog wou gaan met buurtlanden, om meer leef ruimte te creëren. Ook de wezens hoorden van hun plannen en elk soort trok zijn of haar leider. Zo waren de heksen het eens met Tyrion en de vampieren waren weer voor Shanaris. Meningen werden verdeeld, er ontstonden meer vijandelijk gedrag en toen het eenmaal zo ver was dat de kinderen aan de macht kwamen, werd het land in tweeën opgesplitst.
Tot op de dag vandaag is er nog steeds een strijd tussen de tweeling goden. De vampieren, demonen en magiërs staan onder de commando van Shanaris, de kwaadaardige godin. En de Weerwolven, heksen en de engelen behoren bij de goede god, Tyrion. Elke dag heerst er een intense spanning, vooral omdat in beide partijen iets waardevols verscholen is. Twee magische stenen die elk gebonden zijn aan één van de goden. Wanneer deze steen kapot gaat, zal de verbonden persoon sterven. De twee vijanden doen werkelijk alles om die steen in bemachtiging te krijgen.
Zal het uiteindelijk lukken? Of ontmoeten de wezens elkaar op het strijdveld?
lijstje:
Naam;; Dark Times
Soort;; RPG
Onderwerp;; Een strijd tussen broer en zus, in een magische wereld.
Magische wezens:; Heksen, Magiërs, Weerwolven, Vampieren, Demonen en Engelen.
Beschrijving;; Zie hier boven.
Link;; http://darktimes.actieforum.com/
avatar
Diana

Aantal berichten : 71
Registratiedatum : 26-04-13

Karakter
Beroep: Slaaf
Achternaam: Archidama
leeftijd: 16

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 :: Algemeen :: OOC :: Promoting

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum